top of page

PANDORRE VOM KAPELLENBERG 22.12.2010

(SG JKL/JHKL, L+, SA, VARASERT, VARACA, BH)

I: Nino von Tronje (3 x VA, SChH3) - E: Julia vom Kapellenberg (V, SChH1)

 

Pandorre alias Pantzu on vahvan vartiotaipumuksen omaava, ruualle ahne, leikkisä, sosiaalinen ja näyttävän näköinen vahvaluustoinen narttukoira. Pantzu polveutuu vom Kapellenbergin arvostetusta narttulinjasta ja hyvin menestyneistä uroslinjoista.​Pantzu on kyynär- ja lonkkakuvattu terveeksi (0/0 ja B/A). Pantzu harjoittelee jälkikokeeseen, myös harjoittelu rohkeuskoetta varten on käynnistynyt.

 

“Suuri, voimakas, korostetun pitkä narttu, hyvä pää, korkea säkä, suora selkä, hyvän pituinen ja asentoinen lantio, hyvät etu erittäin hyvät takakulmaukset, tasapainoiset rinnan mittasuhteet,seisoo edestä ulkokierteisesti, liikkuu takaa ja edestä suoraan, kyynärpäiden tulee olla kiinteämmät, liikkuu hyvällä tasapainolla, voimakas takatyöntö ja vapaa etuaskel”. Tuomari F. Gerstenberg SPL -näyttely Hyvinkää 14.10.2012

 

“Suuri, voimakas,vahva, hyvä pään linja, erinomainen ylälinja ja kulmaukset, hyvä tasapaino sivuliikkeissä, hyvä turkki, hyvä temperamentti”. Tuomari Igor Selimovic Oulun kv. näyttely 14.7.2012.

 

“Suuri, voimakas, hyvä tyyppi, voimakas pää, hyvä säkä ja selkä, hyvä lantio, pitkä olkavarsi joka voisi olla hieman vinoasentoisempi, erittäin hyvin kulmautunut takaa, hieman löysät välikämmenet, liikkuu takaa ja edestä yhdensuuntaisesti, hyvä liikunta, koira ei parhaimmassa mahdollisessa karvapeitteessä”. Tuomari Sami Baggström Humppilan päänäyttely 6.8.2011.

bottom of page